Betaling & Levering

 

Betaling

Als officiële partner van Trusted Shops, webshop Keurmerk, Feedback Company en MultiSafepay, de meest veilige en betrouwbare Payment Service Provider van dit moment, garanderen wij bij Keepershandschoenen.nl een simpele, maar vooral veilige en betrouwbare betalingservaring. Waarbij de klant altijd voorop staat. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende betaalmethodes.

 

 

iDEAL
Ideal is gegarandeerd de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw onlineaankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS-bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en u heeft uw bestelling de dag erna al thuis, ook op zondag!

 

 

PayPalPaypal Logo and symbol, meaning, history, PNG, brand

PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair en won dan ook in 2009, 2010 en 2011 in Nederland de Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op het internet en won in België de BeCommerce Award in 2010. Om te betalen is eigenlijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal op werkdagen dan ook de dag erna al thuis.

 

 

Riverty (Afterpay) Factuur

Riverty (Afterpay) behoort op dit moment tot Europa’s meest innovatieve en snelstgroeiende digitale ondernemingen, en biedt één van de meest veilige en snelle “achteraf betaalmethodes” van dit moment aan. En u heeft uw bestelling de dag erna al thuis! u krijgt na het bestellen de factuur van Riverty via de e-mail of post en u heeft vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen.

Riverty Factuur hanteert een kort registratieproces, waarbij niet om vertrouwelijke gegevens wordt gevraagd en u pas betaalt nadat het product ontvangen is, dit maakt het winkelen extra veilig en prettig.

 

 

   Visa / Mastercard

Via onze betalingspartner MultiSafepay kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van VISA en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. En omdat de betaling direct wordt afgerond zal uw bestelling ook gelijk worden verwerkt en verzonden, zodat u deze de dag erna al thuis heeft.

 

 

 

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is bovendien een zeer snelle en veilige online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash. En uw bestelling zal vervolgens direct worden verwerkt en verzonden.

 

 

 

Giropay

Giropay wordt gezien als de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers (zo’n 75% van de Duitse markt!). Net als bij iDEAL hoeft iemand die via Giropay een aankoop op Internet wil betalen zich niet vooraf te registeren. Ook is er geen aparte software nodig. Het enige vereiste om via Giropay te kunnen betalen is de beschikking over een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. En net als bij iDEAL, wordt bij Giropay uw betaling en bestelling direct verwerkt en verzonden.

 

Levering

In de header van onze website wordt het volgende gecommuniceerd “Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis, ook op zondag!”. Wij suggereren hiermee dat op werkdagen geldt voor 23:00 uur besteld, morgen in huis, en ook wanneer u op zondag bestelt voor 23:00 uur u de bestelling maandag in huis heeft. Hiermee wordt niet bedoeld dat een bestelling ook op zondag wordt bezorgd. In België heeft u uw bestelling ook de dag erna al thuis als u deze voor 23.30 besteld.*

 

Het kan voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen hierover dan binnen 24 uur met u contact opnemen met een passende oplossing.

 

 

 

 

 

 

En door een unieke samenwerking met DHL & PostNL kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u overigens niet thuis bent bieden onze bezorgdiensten het pakket nog 1 keer aan en mocht u onverhoopt deze levering ook missen dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen. Samen zorgen wij dan voor een passende oplossing!

 

 

Levertijd in Nederland?

Door goede afspraken met DHL geldt in Nederland voor 23.30 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 50,00 gratis worden verzonden (Met uitzondering van “dezelfde dag levering”). LET OP! Kiest u voor bedrukking, geldt er een levertijd van 2 werkdagen.

 

Levertijd in België?

Keepershandschoenen is ook al jaren werkzaam in België en door goede afspraken met PostNL geldt in België ook voor 23:00 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 50,00 gratis worden verzonden. LET OP! Kiest u voor bedrukking, geldt er een levertijd van 2 werkdagen.

 

Gratis verzending?

Bij Keepershandschoenen staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt elke bestelling binnen Nederland en België boven de € 50,00 gratis verzonden. En een groot deel van de producten past door de brievenbus zodat u ook niet thuis hoeft te blijven.

 

Gratis retourneren?

Bij Keepershandschoenen staat de klant altijd voorop, en daarom kunt u bij ons gratis retourneren, voor meer informatie, klikt u dan hier.

 

Bezorging op zaterdag en op maandag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten op zaterdag en op maandag!

 

Bezorging bij DHL Punt Nederland

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook bij een DHL Punt in Nederland. U kunt dit aangeven op de tracking pagina die gelinkt is aan uw bestelling.

 

Kosten van een pakketzending?

De producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden per pakket. De prijzen bij Keepershandschoenen zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, in België € 5,99 en voor de rest van Europa is dit afhankelijk van het land.

 

Bezorging in het buitenland?

Bij Keepershandschoenen is het ook mogelijk om uw bestelling in het buitenland (verder dan België) te laten bezorgen. De bezorgtijd is alleen jammer genoeg iets langer dan wij in Nederland nastreven (voor 23:00 uur besteld, morgen thuis). De levertijd bedraagt dan meestal, afhankelijk van de afstand, 2 tot 6 werkdagen.

 

Bezorging op een ander adres?
Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.

 

Bezorgt Keepershandschoenen duurzaam?

Duurzaamheid vinden we bij Keepershandschoenen belangrijk. Onze partners dragen bij om de CO2-uitstoot tijdens de bezorging van uw bestelling te minimaliseren.

 

 

(*) Alle bestellingen die door Keepershandschoenen worden ontvangen, worden direct verwerkt en overgeleverd aan PostNL en/of DHL. Maar omdat wij geen effect hebben op de werkwijze van PostNL en/of DHL zijn de aflevertijden jammer genoeg altijd onder voorbehoud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bijdrage voor de verzendkosten op een rijtje:

 Nederland: € 3,95 – GRATIS > € 50,-

 België: € 5,99 -> GRATIS > € 100,-

 Duitsland: € 5,99 -> GRATIS > € 100,-

Andere Europese landen:

Denemarken, Frankrijk, Groot-Britannië, Italië, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Spanje:
 € 9,95 -> GRATIS > € 150,-

Bulgarije, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
GRATIS > € 250,-

Alle andere landen:

Ook in Amerika, Japan, China en op Aruba wonen keepers, ook jou willen we van onze geweldige producten voorzien.
GRATIS > € 250,-