Terugsturen – www.keepershandschoenen.nl

Ik wil mijn bestelling terugsturen!

Bij Keepershandschoenen.nl schrijven we SERVICE met hoofdletters! Ben je niet tevreden over het geleverde product, klopt de maat niet of is het artikel kapot? Stuur het dan terug naar ons door onderstaande stappen op te volgen.

Hoe zend ik producten terug?

Mocht je een product terug willen sturen of willen ruilen dan gebruik je hiervoor het retourformulier. Je hebt bij je bestelling een gebruiksvoorschriftenkaart met retourgedeelte ontvangen. 
Door middel van ons retourformulier kun je aangeven op welke grond je het artikel terugzendt, het invullen hiervan is niet verplicht. Heb je flyer weggegooid? Print dan onderstaand retourformulier en doe deze bij je bestelling.

(Download hier het retourformulier)

Plaats nu het artikel in kwestie in de originele verpakking waarin het is bezorgd. Dit kan bijvoorbeeld het tasje om de handschoenen of het plastic zakje om het keepershirt zijn. De volgende stap is om de – indien redelijkerwijs mogelijk – oorspronkelijk verpakte artikelen en het ingevulde formulier terug te sturen in een doos (of de verzendzak waarin de bestelling is aangeleverd)

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een retouretiket bij de bestelling gevoegd, mocht u deze niet hebben gehad of verloren zijn, staat er een digitale versie klaar die u kunt printen en (na het invullen van u naam en factuurnummer) op de doos kunt plakken.

(Open hier het Retouretiket)

Bevestig nu het retourlabel dat bij de originele zending zat op de verzendverpakking. Als je de originele doos/verpakking gebruikt, vragen wij je ervoor te zorgen dat het label dat wij gebruikt hebben voor jouw bestelling niet meer zichtbaar is. Deze kun je verwijderen of het retourlabel kan simpelweg eroverheen worden geplakt. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retour sturen voor eigen rekening zijn. 

Ik wil mijn aankoop ruilen?

Voor de geretourneerde artikelen wordt automatisch het aankoopbedrag teruggestort op je rekeningnummer. Wij ruilen dus niets om. Wanneer je een ander artikel wilt ontvangen, kun je hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Ook hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. Als je na je retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt Keepershandschoenen wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. (tenzij boven het verzendkostenvrije bedrag) Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat of kleur.

Keepershandschoenen.nl
Julianaweg 206A, Dok 3

1131 DL Volendam

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra de terugzending door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend:

– Bij voorafbetaling wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald.
– Bij betaling via creditcard ontvangt u het bedrag op uw bankrekening. Graag uw bankrekeningnummer door te geven op het retourformulier.
– Bij betaling via PayPal ontvangt u een krediet op uw PayPal-rekening. Of het bedrag dan voor een andere aankoop op uw Paypal-rekening blijft staan of teruggestort wordt op uw bankrekening kunt u zelf instellen bij PayPal. Daar hebben wij geen controle over.
– Bij betaling via iDeal wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald
– Bij betaling via Afterpay (acceptgiro) wordt het bedrag verrekend met de nog openstaande factuur of door Afterpay retour geboekt op de rekening waarvan (reeds) is betaald

Het bedrag zal worden gerestitueerd binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Als u vragen heeft over het ruilen of retourneren, kunt u ons op elk moment bereiken via [email protected].