Ruilen & Retourneren

Hoe zend ik producten terug?

Wilt u producten retour sturen? Volg dan de instructies op de pakbon die je bij je bestelling hebt ontvangen. Hierin leggen wij stap voor stap duidelijk uit aan welke voorwaarden onze retouren moeten voldoen. Als de retour niet aan de door ons gestelde voorwaarden voldoet, zullen wij hierover weer contact met u opnemen wanneer deze bij ons binnen is, en de retour niet accepteren en naar u terugsturen.

 

Ik wil mijn aankoop ruilen?

Omdat wij bij Keepershandschoenen altijd streven naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid, is ruilen geen probleem. U kunt dan het beste een nieuwe bestelling plaatsen voor de andere maat/het andere product. Deze zal dan gelijk vandaag worden verwerkt en verzonden, en zo snel mogelijk worden bezorgd (wanneer niet bedrukt). Op deze manier hoeft u dan namelijk niet te wachten tot uw retour bij ons binnen is, voordat wij de andere maat verzenden.

De reden waarom wij op deze manier zijn overgestapt is, omdat veel klanten zeiden dat ze de order hadden geretourneerd, terwijl dit niet zo was, en dan hadden ze gratis extra producten.

Volg voor het retourneren van uw huidige bestelling de instructies op onze pakbon op. LET OP! Bedrukte/gepersonaliseerde artikelen mogen niet worden geretourneerd.

 

 

Mijn handschoenen zijn beschadigd, wat nu?

In het geval van schade vragen wij altijd eerst om wat foto’s als bewijs, zodat wij ook een claim in kunnen dienen bij onze leveranciers als de schade de oorzaak is van een productiefout. Wij hebben een aantal voorwaarden die wij toetsen voordat wij besluiten of de schade vergoed gaat worden, of niet.

Zo valt schade aan de foam aan zowel de buiten, als binnenkant van de handschoen, niet onder de garantieregeling. Daarom geven wij altijd tips mee voor de aankoop van de handschoenen. Hieronder een aantal voorbeelden van de voorwaarden, en onze tips.

Als u gras handschoenen koopt en deze gaat gebruiken op kunstgras, zullen deze veel sneller beschadigd raken dan gemiddeld. Als dit het geval is, worden de handschoenen dan ook niet vergoed. Wij geven op elke productpagina aan of de handschoen geschikt is voor de ondergrond waar het meest op wordt gekeept. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ook is het aan te raden om met dichte vuisten op het gras te landen. Als u namelijk met open handen op het gras neerkomt, heeft u kans dat de handschoenen veel sneller over de breedte, ter hoogte van de onderkant van de vingers, open scheurt.

Schade aan de vingertoppen wordt ook niet vergoed aangezien dit komt doordat bij het aantrekken van de tweede handschoen aan de harde kant van de klittenband strap wordt getrokken. Hier is het foam niet op gemaakt, waardoor dit gelijk beschadigd. Wij adviseren onze keepers dan ook altijd om bij het aantrekken van de tweede handschoen om hulp te vragen.

Als het foam van binnenuit is gaan slijten, duidt dit op het verkeerd opbergen en onderhouden van de handschoenen. Alle handschoenen dienen altijd droog in de tas te worden gelegd, en vervolgens thuis gelijk in een droge, liefst donkere ruimte bewaard te worden.

Elke handschoen is een kledingstuk, en bestaat uit verschillende onderdelen die aan elkaar vast gestikt zijn. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat zo’n gestikte naad scheurt. Als dit het geval is, worden de handschoenen, als deze nog binnen de garantietermijn vallen, altijd vergoed.

Een paar keepershandschoenen gaat bij gemiddeld gebruik maximaal 4 maanden mee. 3 maanden bij intensief gebruik. De garantietermijn van alle handschoenen is dan ook 2 maanden.

 

 

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Bij Keepershandschoenen verwerken wij altijd al onze retouren in dezelfde werkweek van ontvangst.

Onze terugbetalingen verlopen via MultiSafepay. Dit is een organisatie dat veilig betalingsverkeer mogelijk maakt voor webshops en hun klanten. Het kan daarom even duren voordat het geld terug op uw rekening verschijnt. Als u heeft gekozen voor Riverty, zullen wij de factuur annuleren, dan wel niet aanpassen.

Zodra wij de retour hebben terugbetaald, ontvangt u hier automatisch verdere bevestiging van door middel van een creditfactuur die dient als bevestiging van de terugbetaling.