Terugsturen – www.keepershandschoenen.nl

Ik wil mijn bestelling terugsturen!

Bij Keepershandschoenen.nl schrijven we SERVICE met hoofdletters! Ben je niet tevreden over het geleverde product, klopt de maat niet of is het artikel kapot? Stuur het dan terug naar ons door onderstaande stappen op te volgen.

Hoe zend ik producten terug?

Wil je producten retour sturen? Volg dan de instructies op de pakbon die je bij je bestelling hebt ontvangen.

Ik wil mijn aankoop ruilen?

Voor de geretourneerde artikelen wordt automatisch het aankoopbedrag teruggestort op je rekeningnummer. Wij ruilen dus niets om. Wanneer je een ander artikel wilt ontvangen, kun je hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Ook hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. Als je na je retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt Keepershandschoenen wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. (tenzij boven het verzendkostenvrije bedrag) Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat of kleur.

Keepershandschoenen.nl
Julianaweg 206A, Dok 3

1131 DL Volendam

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra de terugzending door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend:

– Bij voorafbetaling wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald.
– Bij betaling via creditcard ontvangt u het bedrag op uw bankrekening. Graag uw bankrekeningnummer door te geven op het retourformulier.
– Bij betaling via PayPal ontvangt u een krediet op uw PayPal-rekening. Of het bedrag dan voor een andere aankoop op uw Paypal-rekening blijft staan of teruggestort wordt op uw bankrekening kunt u zelf instellen bij PayPal. Daar hebben wij geen controle over.
– Bij betaling via iDeal wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald
– Bij betaling via Afterpay (acceptgiro) wordt het bedrag verrekend met de nog openstaande factuur of door Afterpay retour geboekt op de rekening waarvan (reeds) is betaald

Het bedrag zal worden gerestitueerd binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Als u vragen heeft over het ruilen of retourneren, kunt u ons op elk moment bereiken via [email protected].