Welke maat keepershandschoenen heb ik?

De maat van je keepershandschoenen bepalen is zeer belangrijk. Als deze te klein zijn, dan zullen je handen knellen. Als ze te groot zijn, dan heb je te veel ruimte tussen je vingers. In beide gevallen zal het de prestaties verminderen. Het bepalen van de juiste maat van je keepershandschoenen is daarom dus van groot belang.

Maattabel keepershandschoenen: bepaal jouw maat

In de bovenstaande maattabel wordt uitgelegd hoe jij de maat van jouw keepershandschoenen kunt bepalen. Dit is heel eenvoudig. Uiteindelijk zal dit variëren van maat 4 tot maat 12. Download de keepershandschoenen maattabel hierboven via de oranje button.

De maatvoering van merken verschilt

Elk merk laat hun keepershandschoenen in een andere fabriek produceren. Hierdoor zijn veel modellen verschillend van elkaar uitvallen. De maattabel geeft een inschatting aan welke maat je hebt. Het is dus niet zeker dat de maattabel gelijk is aan de maatvoering van het merk waar jij naar op zoek bent. De maatvoering van Adidas keepershandschoenen kan bijvoorbeeld weer anders zijn dan die van Nike keepershandschoenen.

Hulp nodig bij het bepalen van je keepershandschoenen maat?

Heb jij na het kijken van onze instructievideo’s en het bekijken van de maattabel nog vragen over de juiste maat handschoenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste maat! Bovendien bieden wij het grootste assortiment handschoenen aan in allerlei maten.