Bedrukkingsservice Kleding | Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl personaliseert je kleding met je naam en nummer!

We beschikken over professionele apparatuur om de producten vrijwel allemaal te personaliseren. Onze jarenlange ervaring met het personaliseren van keepershandschoenen en kleding zorgt ervoor dat we duurzame bedrukkingen bieden.

Extra informatie:
– Bedrukte artikelen kunnen wij helaas niet terugnemen. Dit vanwege het feit dat een gepersonaliseerd product niet opnieuw te verkopen is.
– De te bedrukken tekst doorgegeven bij de bestelling wordt letterlijk overgenomen. Zorg er dus voor dat je je bestelling goed controleert.

Wasvoorschriften:
Max 40 graden
Niet in de droger
Géén wasverzachter

Houdt rekening met de wasvoorschriften, producten met klachten over de bedrukking komen niet in aanmerking voor garantie of herdruk indien niet aan bovenstaande voorschriften is voldaan.

Verschillende soorten bedrukkingen:
Naamopdruk: De gewenste tekst, veelal de (achter)-naam wordt afhankelijk van de lengte van de bedrukking in een boog over de schouders bedrukt. Mocht de naam te kort zijn zal deze in een rechte lijn op de schouders gedrukt worden.
Rugnummer:  Keepershandschoenen.nl biedt al een rugnummer aan voor € 4,99. Dit nummer is te verkrijgen in zowel een juniorals seniormaat.
– Borstopdruk: Het nummer wordt op de borst gedrukt.
– Initialenopdruk: De initialen (max 4 tekens) worden op de linkerborst gedrukt.

Levertijd gepersonaliseerde artikelen

Als u gekozen heeft voor een personalisatie (bedrukking) dan kan het zijn dat uw bestelling 1 a 2 dagen later wordt verzonden.