Bedrukkingsservice | Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl personaliseert je keepershandschoenen, waardoor je net als een profkeeper speelt met exclusieve – alleen voor jou bestemde – handschoenen!

We beschikken over professionele apparatuur om de producten vrijwel allemaal te personaliseren. Onze jarenlange ervaring met het personaliseren van keepershandschoenen en kleding zorgt ervoor dat we duurzame bedrukkingen bieden.

De keepershandschoenen worden bedrukt of geborduurd met de gewenste tekst!

Extra informatie: LET OP LET OP!
– Bedrukte/gepersonaliseerde artikelen kunnen wij helaas niet terugnemen. Dit vanwege het feit dat een gepersonaliseerd product niet opnieuw te verkopen is.
– De te personaliseren tekst doorgegeven bij de bestelling wordt letterlijk overgenomen. Zorg er dus voor dat je je bestelling goed controleert.
– Verschillende keepershandschoenen hebben een beperkte ruimte om te bedrukken. Wij houden het recht voor de gewenste tekst in te korten. Veelal gebruiken we dan enkel de voornaam. De betreffende modellen zullen zoveel mogelijk worden voorzien van deze opmerking. Twijfel je? Houdt zoveel mogelijk maximaal 6 tekens aan.

Levertijd gepersonaliseerde artikelen

Als u gekozen heeft voor een personalisatie (bedrukking) dan kan het zijn dat uw bestelling 1 a 2 dagen later wordt verzonden.