Keepershandschoenen - blog 2 - De zaalkeeper

De Zaalkeeper

Keepen in de zaal brengt natuurlijk andere aspecten met zich mee. De harde ondergrond en de schoten van dichtbij roepen andere behoeftes op bij zaalkeepers. Keepersbescherming en goede keepershandschoenen bieden de zaalkeeper precies wat nodig is om deze sport langdurig te beoefenen. Bekijk ons assortiment om je te laten informeren over alle mogelijkheden!

Allereerst willen we vriend/kennis van Keepershandschoenen.nl, Peter Rozenbeek, een fantastische periode toewensen na het afsluiten van zijn zaalcarrière. We hebben jarenlang kunnen genieten van de keeperskunsten van Peter maar moeten helaas afscheid nemen van deze geweldige kerel. Met in totaal 85 interlands is Peter de doelman met het record aantal interlands voor Nederland!

Peter Rozenbeek deelt met ons de mening dat een zaalkeeper zich goed moet beschermen. Onderkleding met beschermende delen voor de ellebogen en knieën behoren tot de uitrusting van Peter Rozenbeek. Wij zijn ook ontzettend trots dat hij jarenlang heeft gekeept in de keepershandschoenen van Elite die in samenwerking met Keepershandschoenen.nl ontworpen zijn.

De keepershandschoenen zijn ontwikkeld zonder vingertoppen, deze optie zonder toppen geeft extra grip om de bal vast te pakken. Dit brengt met zich mee dat het gemakkelijker is om de aanval met een uitworp sneller op te zetten. Peter ziet dit echt als een wapen omdat je op het kleine zaalveld met een goeie, snelle worp direct iemand voor de keeper kan zetten.

Dit alles en meer is terug te zien in de YouTube-aflevering die we met Peter Rozenbeek gemaakt hebben.

Aanbevolen producten

 • Sale!
  -25%

  Gladiator Sports Black Emperor

  Beschikbare maten:8, 11,
  67,46 Opties selecteren
 • Nieuw!

  Adidas Predator GL Pro Clear Gray

  Beschikbare maten:
  Lees meer
 • Nieuw!
  -10%

  Uhlsport Comfort Absolutgrip All Black

  Beschikbare maten:7, 8, 10, 11,
  58,49
  Opties selecteren
 • Sale!

  Stanno Volare Pro

  Beschikbare maten:
  Lees meer