keepershandschoenen - blok 4

Onderhoud van uw Adidas keepershandschoenen

Adidas keepershandschoenen zijn makkelijk te onderhouden. Dit is  belangrijk voor zowel de duurzaamheid als de effectiviteit van uw keepershandschoenen. Er zijn een aantal manieren om de effectiviteit van uw keeperhandschoenen zo lang mogelijk hoog te houden. Hieronder zullen wij een aantal manieren vertellen om uw keepershandschoenen van Adidas zo goed mogelijk te onderhouden:

De juiste maat keepershandschoenen

Het klinkt als vanzelfsprekend, maar de juiste maat is ook zeer belangrijk als het gaat om een lange levensduur van uw keepershandschoenen. Een te kleine maat zorgt namelijk voor scheuren in de naden, waardoor uw keepershandschoenen een stuk minder lang meegaan. Zorg dus altijd dat uw maat handschoenen perfect om uw handen past. Past uw handschoen niet? Bij Keepershandschoenen.nl kunt u uw handschoenen gratis terugsturen om uw maat te ruilen!

Was uw Adidas keepershandschoenen na elke wedstrijd of training

Wij adviseren om na elke wedstrijd of training uw keepershandschoenen te wassen. dit helpt uw handschoenen aan een langere levensduur. Na iedere wedstrijd of training komen er steentjes, modder en vuil tussen de naden van uw keepershandschoenen. Wanneer u dit niet eraf wast zal dit vuil zich ophopen tussen de naden, en deze uiteindelijk verzwakken met alle gevolgen van dien.

Wij adviseren om uw adidas keepershandschoenen schoon te maken met handschoenreiniger en water. Nadat u uw handschoenen hebt gewassen knijpt u het overtollige water uit de handschoenen. Let op: Nooit wringen of op de verwarming leggen! Dit zorgt er namelijk voor dat uw handschoenen uitdrogen. Het is daarom geadviseerd om na het uitknijpen uw handschoenen op kamertemperatuur te bewaren.

Bij zomer of winterstop gebruikt u handschoenen balm

Om er voor te zorgen dat uw Adidas keepershandschoenen niet uitdrogen tussen de zomer of winterstop adviseren wij u om uw keepershandschoenen in te vetten met handschoen balm. Een ander vettig middel zoals vaseline kan hier ook voor worden gebuikt.

Gebruik nooit de wasmachine of droger!

Gebruik nooit de wasmachine of droger om uw Adidas keepershandschoenen te wassen en/of te drogen. Dit zal er namelijk voor zorgen dat de naden uit elkaar zullen vallen en uw handschoenen zullen uitdrogen.

Aanbevolen producten

 • Sale!

  Adidas X GL Pro Clear Onix

  Beschikbare maten:
  Lees meer
 • Nieuw!

  Adidas Predator GL Pro Clear Gray

  Beschikbare maten:
  Lees meer
 • Sale!

  Adidas X Pro Escape Light

  Beschikbare maten:
  Lees meer
 • Sale!

  Adidas X GL Pro Show Pink

  Beschikbare maten:
  Lees meer