reusch

Reusch Elbow Protector Deluxe

reusch logoDe eerste Reusch handschoenen werden in 1934 door Karl Reusch op zijn zolderkamer gemaakt. Hij maakte deze handschoenen volledig met de hand. Na bijna 40 jaar in 1972 zijn de handschoenen van dermate kwaliteit professionals voor het eerst de handschoenen van Reusch gebruiken. In dit jaar helpt de zoon van Karl Reusch, Gebhard Reusch, het bedrijf de winterhandschoenen markt op en begint het bedrijf te groeien. Één jaar later in 1973 wordt door Reusch de allereerste keepershandschoen ontwikkeld in samenwerking met de Duitse keeper Sepp Maier.

Reusch Re:load

Reusch heeft in 2016 twee nieuwe keepershandschoenlijnen uitgebracht. De Reusch Re:pulse lijn als een goede allround handschoenen met een flitsende uitstraling en de Reusch Re:load in een nieuwe kleurenschema met meer functionaliteit dan voorheen. 

Als topmodel van de Reusch Re:load lijn is de Re:load Surpreme G2 Ortho-Tec uitgebracht. Deze keepershandschoen heeft een G2 Ultrasoft foamlaag. Deze foamlaag is de absolute topper van Reusch en wordt ook door profkeepers gebruikt. De G2 Ultrasoft foamlaag zorgt dan ook voor perfecte grip onder alle weersomstandigheden. De Supreme G2 heeft verder een Shockshield op de bovenkant.
Dit is een absorberende bovenkant waardoor je hand optimaal beschermd is bij het stompen. 

reusch keepershandschoenen

De handschoen heeft verder Ortho-Tec. Dit is de fingersave van Reusch. Fingersave beschermt de vingers tegen overstrekken en helpt hiermee blessures te voorkomen.Doordat de Ortho-Tec sticks flexibel zijn voelt de handschoen comfortabel aan. De Ortho-Tec sticks zijn verwijderdbaar en in zowel de 4 vingers als de duim aanwezig. Duraguard bescherming aan de binnenkant van de foam helpt slijtage tegen te gaan. Hierdoor kan je langer van de perfecte grip genieten die de Reusch Re:load Supreme G2 Ortho-Tec bied.

Reusch Re:pulse

 Als topmodel van de Reusch Re:pulse collectie is er de Reusch Re:pulse Prime G2 Ortho-Tec. Ook deze keepershandschoen heeft een G2 Ultrasoft foamlaag. Dankzij de foamlaag heeft deze handschoen ook perfecte grip onder alle weersomstandigheden. Verdere overeenkomsten met de Reusch Re:load Supreme G2 Ortho-Tec zijn het Shockshield, de absorberende bovenkant van de handschoen die de hand beschermd tijdens het stompen, en de verwijderbare Ortho-Tec fingersave sticks. Het verschil zit hem in de body van de Reusch Re:pulse Prime G2. De body van de Re:pulse is gemaakt van een luchtdoorlatend Air-Vent materiaal. Dit zorgt voor goede temperatuurregulatie en ultiem draagcomfort. De Duraguard bescherming op de binnenkant van de foam om slijtage te verminderen ontbreekt bij dit model. 

Reusch Elbow Protector Deluxe

De Reusch Elbow Protector Deluxe is een elleboogbeschermer met een nieuw slijtvast buitenmateriaal. Het is gemaakt van een materiaal dat vergelijkbaar is met Kevlar. Het materiaal gaat lang mee en beschermt uitstekend bij het duiken en vallen. Dankzij de elastische compressiekous heeft de elleboogbeschermer een betere pasvorm en fixatie dan veel andere elleboogbeschermers.