Heeft u vragen, bel ons op 085-20 12 302

Winkelwagen
 • Gratis verzending bij
  bestellingen vanaf € 50,-
 • Op werkdagen vóór 18.00
  uur besteld = morgen in huis
 • Achteraf betalen!
  Niet goed? Geld terug!
 • Groot assortiment
 • Betrouwbaar, veilig en service gericht
 • Deskundig advies
 • Meerdere fysieke winkels
 • Nr. 1 in Nederland

sells

sells logoSells is een merk dat uitsluitend gericht is op keepers. Het prijst zichzelf dan ook aan al een zeer specialistisch merk, mede omdat keepers ook specialisten op het voetbalveld zijn. Het is niet gemakkelijk om een natte gladde bal die met een 100 kilometer per uur richting het doel komt tegen te houden! De missie van Sells is dan ook simpel; de keeper het allerbeste gereedschap geven om deze moeilijke taak uit te voeren op het voetbalveld. Sells sponsort ook een groot aantal professionele keepers waaronder Victor Valdes, Simon Mignolet, Fraser Forster, Kiko Casilla, Asmir Begovic, Ben Foster, Julian Speroni, Kenneth Vermeer en Craigh Gordon.

 

Sells keepershandschoenen

Voor Sells is de kwaliteit van de keepershandschoenen dan ook het allerbelangrijkst. Ze willen voorlopen op de andere handschoenmerken door innovatie, het gebruik van de nieuwste materialen en oog voor detail. 

 

Deze missie staat al sinds het begin van het bedrijf centraal en ook nu ze internationaal actief is blijft dit één van haar belangrijkste aandachtspunten.Sells brengt in 2016 dan ook viermaal een nieuwe collectie keepershandschoenen uit. Dit doet ze om elk kwartaal in te spelen op de weersomstandigheden met passende innovatieve technieken. 

 

Sells Total Contact Pro Terrain

De Sells Total Contact Pro Terrain is een absolute topper van Sells. Deze keepershandschoen heeft een dubbele foamlaag. De 4mm Supreme Latex laag zorgt voor perfecte grip, ook als het regent! Om deze grip verder te optimaliseren is er bij de Total Contact Pro Terrain gekozen voor een tweede foamlaag, 5mm Memory Foam. De foamlagen zijn robuust en zijn uitermate geschikt voor onder andere het gebruik op kunstgras. De Sells Total Contact Pro Terrain slijt gemiddeld 30% minder snel dan andere reguliere foamlagen.

Wanneer we naar de pasvorm en uitsnede kijken zien we dat er een hybride technologie is toegepast. Gerolde vingertoppen in combinatie met een platte vinger zorgen ervoor dat de handschoen comfortabel aansluit rond de vingers en meer vangoppervlakte biedt. De Total Contact Pro heeft een klittebandsluiting met anti-twist zone waardoor de sluiting op zijn plaats blijft.

 

 

Sells Silhouette Elite Aqua

De Sells Silhouette Elite Aqua is een professionele keepershandschoen met een foamlaag die speciaal gemaakt is om optimale grip onder natte weersomstandigheden te behouden. Ook met droog weer hebben de handschoenen zeer goede grip. De Silhouette Elite Aqua wordt door veel professionele keepers in het betaalde voetbal gedragen. 

De handschoen heeft een 4mm Supreme Adhesion Ultra Latex foamlaag. Deze foamlaag zorgt voor perfecte grip en voert goed water af om deze grip ook bij de natste weersomstandigheden perfect te houden. Er is gekozen voor een Negatieve Cut model bij de Silhouette. Deze negatief gestickte vingers sluiten comfortabel aan rond de vingers en zorgen voor meer vangoppervlakte. Doordat de Silhouette Elite Aqua negatief gestickt is heb je een goed balgevoel wat voor mee controle zorgt. 

De Silhouette is verder voorzien van Outlast technologie. Deze technologie is voor NASA ontwikkeld en zorgt ervoor dat de hand op constante lichaamstemperatuur blijft voor de volle 90 minuten.