voordelen keeperskleding

De voordelen van keeperskleding

Keeperskleding is een essentieel onderdeel van de uitrusting van een keeper. Deze kleding biedt niet alleen bescherming, maar verbetert ook de prestaties. In deze lichten wij alle voordelen van keeperskleding toe en waarom elke keeper het zou moeten dragen.

Keeperskleding biedt bescherming

Keeperskleding biedt bescherming doordat het voorzien is van kussentjes op een aantal plekken. Deze zijn verwerkt op plekken waar een keeper het vaakste terechtkomt, namelijk: de ellebogen, schouders en heupen. De kussentjes absorberen de impact van de val, waardoor de kans op blessures wordt verminderd. Daarnaast beschermt de keeperskleding de huid tegen schuring bij glijden over het gras.

Verbeterde grip en vangmogelijkheden

Tegenwoordig zijn keepersshirts en keepersbroeken gemaakt van speciaal antislip materiaal. Deze materialen helpen de keeper de bal beter vast te houden. Hierdoor wordt de grip en de vangmogelijkheden van de keeper verbetert. Dit verhoogt de kans op succesvolle reddingen en het minimaliseert balverlies.

Keeperskleding is vochtafvoerend

Keeperskleding wordt gemaakt van ademende materialen. De ademende materialen zorgen voor ventilatie, waardoor oververhitting wordt voorkomen bij hoge temperaturen. Het zweet wordt van het lichaam afgevoerd door het materiaal. Dit houdt de keeper droog en comfortabel gedurende de training of wedstrijd. Hierdoor kan hij zich optimaal focussen en betere prestaties leveren.

de voordelen van keeperskleding

Flexibiliteit en bewegingsvrijheid

Keeperskleding is gemaakt van elastische materialen. Bovendien zijn deze materialen licht van gewicht. Dit bevordert de bewegingsvrijheid van de keeper. Hierdoor kan de keeper snel reageren en reddingen maken zonder beperkingen. Dit zal de prestaties van de keeper verbeteren.

Wij zijn dé aanbieder van keeperskleding

Keeperskleding biedt dus veel voordelen op het gebied van bescherming en prestaties. Het is daarom een goede investering voor elke keeper. Keepershandschoenen.nl heeft een groot assortiment keeperskleding van de beste merken, zoals: Hummel, Jako, Gladiator Sports, Stanno en Uhlsport. Deze kleding is geschikt voor jong en oud. Neem eens een kijkje in ons assortiment!

Aanbevolen producten

  • -10%

    Gladiator Sports Protection Short

    Beschikbare maten:Y-L (164/176), S, L, XL, XXL, XXXL,
    44,96
    Opties selecteren
  • -10%

    Jako Tropicana Keepershirt Zwart/Antraciet

    Beschikbare maten:140, 152, 164, S, M, L, XL,
    31,5035,99
    Opties selecteren
  • -10%

    Gladiator Sports 3/4 Padded Legging

    Beschikbare maten:S, M, L, XL, XXL,
    40,50
    Opties selecteren