Heeft u vragen, bel ons op 085-20 12 302

Winkelwagen
 • Gratis verzending bij
  bestellingen vanaf € 50,-
 • Op werkdagen vóór 18.00
  uur besteld = morgen in huis
 • Achteraf betalen!
  Niet goed? Geld terug!
 • Groot assortiment
 • Betrouwbaar, veilig en service gericht
 • Deskundig advies
 • Meerdere fysieke winkels
 • Nr. 1 in Nederland

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sells keepershandschoenen comfort en kwaliteit

Wil je keepershandschoenen met veel grip en comfort? Dan zijn de Sells keepershandschoenen zeker iets voor jou! Het zijn stoere keepershandschoenen die door vele keepers wereldwijd worden gedragen. Wil jij teamgenoot worden van onder andere Kenneth Vermeer, Simon Mignolet, Kostas Lamprou en Marco Bizot? Bestel dan een paar Sells keepershandschoenen en kom bij het team.

Sells keepershandschoenen zijn er voor iedere ondergrond en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kijk op de site voor een paar handschoenen dat geschikt is voor jou!

Keepershandschoenen van Sells zijn gemaakt van luchtdoorlatend materiaal waardoor je als keeper meer comfort ervaart. Dankzij de goede pasvorm van de handschoenen voel je niet dat je deze draagt en sta je met meer zekerheid onder de lat. Het Guard systeem van Sells beschermt je vingers tegen omklappen en confrontaties met de grond of andere spelers. De flexibiliteit in het Guard systeem zorgen ervoor dat Sells handschoenen je de beweeglijkheid geven die je nodig hebt, en de bescherming waardoor je met vertrouwen je doel kunt verdedigen. Er zijn Sells keepershandschoenen verkrijgbaar voor allerlei weersomstandigheden. Sta bij zon en bij regen met zekerheid in je doel.

Professionele bedrukking Sells keepershandschoenen

Bij keepershandschoenen.nl hebben wij onze eigen bedrukkingsservice. Deze service voorziet je Sells keepershandschoenen van je naam, rugnummer of teamnaam. Wij hebben professionele apparatuur waarmee we een duurzame bedrukking maken op je keepershandschoenen waar je lang plezier van hebt.

Snelle levering en service

Heb je snel je keepershandschoenen van Sells nodig? Dat kan, wanneer je vandaag voor 18:00 uur besteld dan heb je de handschoenen de volgende werkdag al thuis. Kijk voor de juiste maat in onze matentabel, door hier te klikken. Is het toch niet helemaal goed gegaan? Ook dat is geen probleem. Je kunt de handschoenen (tenzij gepersonaliseerd) altijd aan ons retourneren. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk voor je om ruilen.