Uitgelicht: Gladiator Sports Keepershandschoenen

Keepershandschoenen zijn er in alle kleuren, maten en merken te verkrijgen. Zo heb je handschoenen van Adidas, Elite, Reusch, Sells, Stanno, Uhlsport, TheOneGlove, RWLK, Puma & Gladiator Sports. Dat laatste merk, Gladiator Sports zullen wij in deze blog verder uitlichten. Wat maakt Gladiator Sports keepershandschoenen zo speciaal en wellicht beter dan andere? In deze blog lees je er alles over, dus lees hieronder snel verder!

Gladiator Sports keepershandschoenen

Gladiator Sports is één van de snelst groeiende merken onder handschoenen van dit moment. En dat is zeker niet zonder reden. De handschoenen zijn namelijk van zéér hoge kwaliteit en vaak voor een lagere prijs als de concurrentie. Gladiator Sports keepershandschoenen worden dan ook vaak gedragen door keepers uit topclubs.

Wat maakt de handschoenen zo goed?

Het fijne van Gladiator Sports is dat ze meedenken met alle sporters. En dus ook de keepers. Over de handschoenen is namelijk echt nagedacht, voordat deze in productie kwamen. De handschoenen hebben een juiste pasvorm door de Negative Cut. Een keepershandschoen moet tenslotte goed om je handen zitten als je de ballen uit het doel moet houden.

Omdat voetbal natuurlijk in de meeste gevallen een buitensport is, zijn de handschoenen ook te gebruiken voor alle type weersomstandigheden. Wanneer het regent zorgt de palm van de handschoen dat je goed grip hebt wanneer je een bal probeert te vangen die nat is. En met warm weer kunnen de keepershandschoenen goed ademen. Kortom, de Gladiator Sports keepershandschoenen kun je het hele jaar door optimaal gebruiken.

Design

Naast het feit dat de keepershandschoenen van goede kwaliteit zijn, is over het design ook heel goed nagedacht. Gladiator Sports keepershandschoenen heb je in allerlei designs, in allerlei kleuren. Zo heeft de Gladiator Sports Pro Telos maar liefst keuze uit 20 kleuren! Gladiator Sports komt elk voetbalseizoen met nieuwe handschoenen zodat je altijd keuze hebt uit nieuw design en de nieuwste technieken.

Meer weten over Gladiator Sports keepershandschoenen?

Wilt u meer weten over Gladiator Sports handschoenen, of heb je misschien een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, ons team staat klaar om je verder te helpen met al je vragen!

Aanbevolen producten

 • Nieuw!
  -10%

  Gladiator Sports Black King

  Beschikbare maten:5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,
  71,95 Opties selecteren
 • Nieuw!
  -10%

  Gladiator Sports Camo Green

  Beschikbare maten:7, 8, 9, 10, 11,
  62,95 Opties selecteren
 • Nieuw!
  -10%

  Gladiator Sports Liberty Pro

  Beschikbare maten:7, 8, 9, 10, 11,
  62,95 Opties selecteren
 • Populair
  -10%

  Gladiator Sports Agadu

  Beschikbare maten:5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,
  62,95 Opties selecteren