Spaarprogramma Piggy

Wij zijn altijd blij als je bij ons in de winkel of in de webshop komt. En om je daarvoor te bedanken ontvang je bij iedere bestelling leuke extra’s! Bij iedere bestede euro spaar je 1 punt. Daarnaast word je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe releases en ontvang je extra leuke voordelen speciaal voor jou als MVP (Most valuable player)

Hoe werkt het sparen?
Wanneer je een bestelling in de webshop plaatst en jouw ontvangadres invult, krijg je de mogelijkheid om Piggy punten aan te vinken. Iedere bestede euro is 1 punt. Ben je een terugkerende klant? Dan hoef je niet iedere keer Piggy aan te vinken, maar ontvang je automatisch jouw punten! Jouw puntensaldo én beloningen checken kan eenvoudig op de website van Piggy via: customer.piggy.eu/login

Piggy heeft ook voor Android en iOS een app beschikbaar. Deze kun je hier downloaden

Hoe werkt het innen?
Voorbeeld: Je hebt 110 punten in je Piggy-account. Je bent aan het winkelen in onze webshop en je hebt een paar leuke dingen uitgezocht met een totaalwaarde van €50. Je kiest ervoor om 100 spaarpunten te verzilveren. Dit levert je een korting op van €5. De producten kosten nu nog slechts €45. Met de overgebleven 10 punten kun je weer verder sparen voor een nieuw tegoed. Voor de overige €45 ontvang je uiteraard weer een link waar je jouw 45 punten kunt innen.

Kan ik gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?
Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij keepershandschoenen.nl De spaarpunten hebben geen contante waarde. Dit geldt ook voor artikelen die worden geretourneerd waarbij punten voor korting zijn ingeleverd.

Kan ik meerdere kortingscodes gebruiken?
Het is helaas niet mogelijk om in onze webshop meerdere kortingscodes te gebruiken. Niet getreurd je Piggy-punten blijven gewoon staan en kun je een volgende keer inwisselen.

Hoe werkt het met retourneren en Piggy spaarpunten?
De punten die je met het artikel (dat je wilt retourneren) gespaard hebt, worden door ons van je account afgehaald nadat we je retour hebben ontvangen. Heb je eventueel Piggy punten ingewisseld voor korting dan worden deze door ons weer bijgeboekt op jouw account.

Meer informatie over Piggy
Piggy maakt sparen wel heel eenvoudig. Met de Piggy spaarkaart of app heb je een spaarsysteem bij de hand die je bij meer dan 8500 locaties in Nederland kunt gebruiken, ook bij keepershandschoenen.nl! Het doel is om klanten te belonen voor hun komst en loyaliteit naar de desbetreffende winkel.

Het spaarsysteem houdt in dat je per webshop/winkel punten spaart en deze alleen kunt inwisselen waar je ze ook hebt verdiend. Per winkel/webshop kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Deze punten kun je altijd inzien wanneer je inlogt bij de app van Piggy of op jouw persoonlijke pagina via de website.